Bewustzijn: toegang tot geluk en zien wie je werkelijk bent!

Bewustzijn: toegang tot geluk en zien wie je werkelijk bent!

NEXT STEP IN EVOLUTION

Bewustwording

Bewustwording is een proces van ontwaking van de Ik naar een Wij houding, dit leidt vanzelf tot meer rust en saamhorigheid.

Meer zelfbewust worden en je wereldbeeld aanpassen van IK, naar WIJ, naar WIJ ALLEMAAL; is het verruimen van onze aandacht en draagkracht. Weer voelen dat we een geheel zijn, om weer voor elkaar te zorgen en compassie te voelen.

Alleen dan, zullen nieuwe ideeën, oplossingen en creaties voor toekomstige generaties tot bloei komen; gebaseerd op kernwaarden als inclusiviteit, respect, waardigheid en zorg. Op deze wijze wordt het welzijn van de huidige en de komende generaties gewaarborgd.

Door open aandacht te delen en weer zien wat er werkelijk is, is het waarnemen van je gedachten voorbij het denken. Door meditatie, yoga en onze krachtige oernatuur wordt je begeleid om je aandacht steeds weer naar dit moment te brengen. Daar waar het nu is, zijn er geen gedachten meer maar ervaar je de rust van de geest en sta je weer open om vanuit hartwerk te leren leven.

Tijdens de route die je loopt is bewustwording een dagelijks terugkerende oefening. Door onze begeleiders wordt je geholpen om je maalstroom aan gedachten te stoppen en weer met open aandacht te zien.

Onze begeleiding is beoefend in meditatie, yoga en mindfulness en begeleiden je met open aandacht op je route.

Praten doen wij niet zoveel, wel delen wij in aandacht onze creaties. Er is immers al genoeg gezegd in het leven. Hier doen wij het anders en daar zijn wij trots op.

Wij zijn ons helder bewust van onze wereldtransitie en zien dat het de allerhoogste tijd is voor transitie- en transformatiedoelen.

Het is tijd voor meer zicht, in het zelf, meer bewustwording en minder prestatiedruk zodat we weer co-creëren, samen verbinden in een geheel. Onze perceptie moet snel veranderen want we zijn over geleerd en ons hoofd is vol. Wij zien het als onze plicht om de mensen bewust te laten worden van hun eigen kracht en talent. Wij strijden voor vrijheid in denken en doen en zien de gevangenheid van de mens, ver in gedachten verdwaald. 

Onze methodiek is eenvoudig: de kracht van onze eigen natuur. Ons zicht in ons zelf en onze spiritualiteit. Bewustwording van ons menszijn is de eerste stap in evolutie. Wij voelen ons revolutionair en lopen ver voor op onze concurrenten de GGZ en overige zorg-onderwijs-instellingen. We zijn er klaar voor en sluiten aan op de dringende behoefte van veel mensen. Wij werken met natuurlijke, eeuwenoude circulaire technieken en methoden om weer af te stemmen. In de juiste frequentie en dimensie van ons menszijn.

( body – Mind – Spirit) Activatie en stimulatie in natuurlijke evenwicht.

Onze kracht, de natuur, haar schoonheid, haar ritmes, oergeluiden en rituelen. De enorme magnetische velden op Gran Canaria zijn vulkanisch en krachtig. Ze ondersteunen gemakkelijker het proces naar zelf inzicht. De authentieke, afgelegen locaties en een internationaal en multidisciplinair team maken ons uniek en innovatief.

Leren mediteren is je gedachten voorbij het denken zien. Een oase van rust voor je geest en weldaad voor je lichaam.

TAAL / LANGUAGE