Jolande van Aken

Jolande van Aken

Bestuurslid en verantwoordelijk voor het secretariaat, de subsidies en fondsen.

Ze is samen met Martina Jager medeverantwoordelijk voor de Co-creatoren van de instellingen. Als eventorganisator, lifecoach en verbinder is ze van jongs af aangetrokken bij de kracht van natuur. Deze universele liefde voor natuur, mens en dier zat al jong in haar.

Toen ze in 2017 in aanraking kwam met Martina Jager en haar missie, Transformatie van de wereld perceptie, verbond ze zich direct met hart en ziel. Tegen alle gestelde verwachtingen van haar omgeving, zette ze al haar kennis en kracht in om mee te bouwen aan de ontwikkeling van de projecten. Ze verliet de vertrouwde omgeving en verbond zich met het onbekende. Haar angsten overwon ze en ze zette zich met hart en ziel in voor de sponsoractiviteiten: L.E.S.S en WakeUp die het nieuwetijdsproject Route 66, voor de nieuwe generatie, zou steunen en gaan dragen.

Ze is een van de eerste opstaanders van ZieMens die tegen het huidige zorg-onderwijssysteem een totaal andere wending gaf aan lerend leven. Door bewustzijn verruiming en ervarend te leren. Samen met Martina Jager is ze een drijvende kracht achter ZieMens.

Door persoonlijke transformatie is ze de kracht van de natuur weer gaan herontdekken. Ze is zich op Gran Canaria gaan vestigen en bewust geworden van zichzelf, de ander en de wereld. Ze is gaan voelen en inzien dat de wereld waarin we nu leven niet waarlijk is, niet de echte wereld is; maar een leven in een illusie en niet vanuit natuurlijke universele waarde(n).

Het ging haar aan het hart dat veel jonge mensen lijden aan het systematische leven in Nederland. En zag het als haar plicht om de jonge generatie, de nieuwe leiders van deze wereld, te helpen bij deze transformatie, op hun weg naar bewustwording, om hun eigen kracht te herontdekken en de regie te nemen. Terug naar de -eigen- natuur, in verbinding en eenvoud.

Haar drijfveer als eventorganisator in het bedrijfsleven was om professionals nieuwe inzichten en andere percepties te geven. Om ze ruimer en creatiever te laten denken en uit hun hoofd en comfortzone te halen. Weer gaan ontdekken en ervaren dat er meer is dan de patronen en systemen waarin we vastzitten. Het ego voorbij en (zelf) bewuster worden. Weer gaan verbinden en verantwoordelijkheid nemen en de jonge generatie helpen een betere wereld te creëren.

TAAL / LANGUAGE