Gran Canaria en het gezondste klimaat ter wereld

GRAN CANARIA

Een oerkrachtige en natuurlijke omgeving voor herstel hebben we gevonden op Gran Canaria, waar aardsevelden en frequenties voelbaar en helend zijn. Lichaam en geest raken direct ontspannen in deze omgeving en je stemt je af in de juiste menselijke frequentie.

Er komt stilte, het hart opent zich en er ontstaat ruimte voor nieuwe ontdekkingen en voor opname van nieuwe natuurlijke informatie.

Heling en transformatie gaat bijna vanzelf als de mens weer in contact staat met en in de kracht van de natuur.

Gran Canaria heeft zijn krachtige natuurlijke omgeving door de eeuwen heen weten te behouden. De wetenschap toont aan dat gezondheid, zelfontplooiing en bewustzijn nauw verbonden zijn met de natuurlijke elektromagnetische trillingen van de omgeving.

Natuurlijke elektromagnetische velden en frequenties sturen en begeleiden al onze levenscycli en levensactiviteiten. De kracht van natuurlijke elektromagnetische velden is enorm belangrijk bij transformatie, herstel en gezondheid van ons mensen en verbetering van kwaliteit van leven.

Deze natuurlijke omgeving voor herstel hebben we gevonden op Gran Canaria, waar de velden en frequenties zeer sterk en voelbaar zijn.

Op vele oude plaatsen is de natuurlijke frequentie voelbaar, je zintuigen worden direct geprikkeld en je voelt je verbonden met de kracht van de natuur.

Gran Canaria heeft een rijke geologische, astrologische en archeologische geschiedenis. De eerste bewoners, de aboriginals of Guanchen spraken een eigen taal en hadden een intense verbinding met de natuur. Ze leefden in harmonie met de natuur, met elkaar en met de kosmische krachten. Hedendaagse beschikt de lokale bevolking nog over voldoende aardse en astronomische kennis. Deze oeroude kennis is zeer waardevol. Eeuwenlang was het landschap van het eiland zuiver en ongerept. In het vulkanisch gebergte vind je nog tempels, ruïnes en ander cultureel erfgoed.

De oeroude dennen- en palmbossen, de valleien, het gebergte, de zee en de prachtige schone lucht is een van de meest waardevolle ecosystemen op aarde. Het is bijna een continent op zich: 40% van het grondgebied van de Canarische Eilanden is ecologisch beschermd door de Unesco. Met 7 unieke biosferen en microklimaten heeft Gran Canaria een van de gezondste klimaten op aarde.

Waar de tijd nog stil staat (her)ontdekken we onszelf weer

Kantoor Nederland:
Hengelo (ov) bezoek volgens afspraak

Email: info@ziemens.nl

Kantoor Spanje:
Calle de Arteara 17
35108, Arteara, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria

KvK: 78234301
RSNI: 861312879
Rabobank: NL 31 RABO 0362 6154 70

TAAL / LANGUAGE