Mijn naam is Jaleesa Laura Maria en ik ben een echte nieuwe tijdgeest en strijder. Dit betekend voor mij; Ik heb een sterk mondiaal besef en onvoorwaardelijke liefde voor het leven, het universum, dieren, planten en alles wat leeft. Daarnaast heb ik in mijn leven een groeiend besef van ecologische waarden, het mystieke, voor spiritualiteit en holistische geneeswijzen opgebouwd. Al die krachten zijn werkzaam en ook voelbaar waar ik woon (Gran Canaria) en wanneer ik met je samen werk (DjaleeZ).

Binnen mijn therapieën ontwikkel jij nieuwe gedragingen, emoties/gevoelens, opvattingen, visies en denkbeelden die zorgen bij jou voor een paradigma-verandering op tal van gebieden. Wanneer jij deze transformatie doorgaat, zal dit ook een verandering brengen binnen het grotere plaatje van de wereld, denk hierbij aan jouw rol binnen: economie, onderwijs, politiek, geneeskunde, godsdienst en het gezinsleven. Er vinden transformaties plaats, er komt meer synergie, je krijgt een bredere kijk op gezondheid en het leven, er is een herwaardering van relaties en liefde, alles doordat jij bij jouzelf en in jouw oerkracht komt.

Laten wij samen leren, ontwikkelen en transformeren voor een nieuwe wereld. Laten wij ons verenigen, laten wij elkaar stevig vasthouden en onze harten in elkaar op laten gaan. Bewust samen leven uit ons hart (bewustzijn). Laten wij voor de aarde een brein en een hart scheppen en een menselijke zin geven aan de bovenmenselijke worsteling van het leven. Waarden in plaats van economie. De waarden van weten wat je wilt. Een nieuwe geest, een nieuwe wereld, van macht en denken naar innerlijke vrede.

DjaleeZ, is een plek voor moed, om ons zelf te zijn in een wereld, die zich nog aan alle kanten verzet tegen het nieuwe. Je kunt hier oude grenzen doorbreken, inactiviteit en angst achterlaten en niveaus van vervulling bereiken die voorheen onbereikbaar leken en daarmee een rijkdom aan keuze en vrijheid ervaren. Je kunt productiever zijn en in je onzekerheid meer op je gemak, je kunt meer vertrouwen hebben en plezier ervaren. Problemen kunnen ervaren worden als uitdagingen, als een kans op vernieuwing in plaats van stress. Het kan allemaal anders zijn…

Want zij die geleerd hebben op zichzelf te vertrouwen, doordat zij een centrum van kracht en gezond verstand in zichzelf hebben ontdekt, zijn ook eerder geneigd vertrouwen te stellen in anderen. En stel je voor dat wij als mens vertrouwen hebben in elkaar… hoe magisch zal dan de wereld dan wel niet zijn?

 

TAAL / LANGUAGE