Gran Canaria

Gran Canaria

Wij hebben voor dit eiland gekozen om haar magische helende oerachtige krachten. Waar natuurlijke elektromagnetische velden en frequenties zeer sterk voelbaar zijn. Lichaam en geest raken direct ontspannen in deze omgeving en je komt in de juiste, natuurlijke, frequentie. Er komt stilte, het hart opent zich en er ontstaat ruimte voor nieuwe ontdekkingen en voor opname van nieuwe natuurlijke informatie.

Heling en transformatie gaat bijna vanzelf als de mens weer in contact staat met en in de kracht van de natuur. Terug naar onze bron en de plek om een nieuwe wereld te creëren voor de nieuwe generatie. Dit is de reden dat wij Gran Canaria kiezen, hier vinden onze trans-formatieve activiteiten plaats.

Magische Locaties

Uitdagend en Uniek

EcoTara

Retreat

Finca La Isa

Blue Ocean Camp

MonteCristo

Afgelegen en unieke locaties.

Molino de Agua

Dit prachtige complex ligt nabij het idyllische dorpje Fataga, het is een oerachtig, natuurlijk gelegen locatie in de vallei van de duizend palmen, een ware oase ver verwijderd van de materiële en egogerichte wereld. Er is een groot evenemententerrein van 101 ha met 14 accommodaties en genoeg ruimte voor al onze activiteiten en trainingen. Het terrein biedt veel mogelijkheden voor outdoor-accommodaties zodat je het gevoel hebt echt back to basic te zijn. Overnachten in tipi’s en yurts behoort tot de mogelijkheden.

Ecotara Retreat Center, Fataga

Een unieke locatie op een magische en idyllische plek in de vallei van de duizend palmen, in Fataga. Je bevindt je in een oase van rust en stilte. De sterk magnetische kracht in deze omgeving, vindt je ergens anders op het eiland: je voelt je stevig verbonden met de aarde en verbindt je direct, je merkt dat je hart open gaat waardoor je af stemt in een natuurlijk frequentie. De biologische tuinen waar het eten direct van de aarde komt is een weldaad om te zien en proeven voor je lichaam en geest. Je plukt zelf je fruit of groente en maakt eigen smoothies. In traditionele en authentieke maar zeer modern ingerichte accommodaties verblijf je tijdens de activiteit. Zowel voor de actie L.E.S.S. als voor de WakeUp detox is dit een geliefde locatie. Een ware beleving en een unieke ervaring. Dagelijks yoga, meditatie en mindfulness met dit panorama uitzicht over de bergen naar de zee vergeet je nooit weer. Deze locatie bezit magnetische helende en oerachtige krachten.

Blue Ocean Camp, Tasartico

Een verborgen paradijselijke locatie. Voor toeristen onbekend en voor ons een parel onder onze locaties. Aan de wilde, ongerepte westkust van Gran Canaria ligt het mooie Reserva Natural de Gui Gui.  Door 7 dagen intensief samen te werken met de krachtige natuur elementen: water, wind, zand, zeelucht en bergen wordt je direct vervoerd naar andere dimensies, je komt eenvoudig uit je denken en voelt de verbinding met je diepere kern. Een fantastische plek voor onze outdooractiviteiten: water-en strand uitdagingen, sup surfen en balanceren op het water. Op deze locatie geven wij de dagelijkse mindfulness in oude aboriginal grotten. Overnachten zoals hier heb je waarschijnlijk nog nooit gedaan, dit doe je in luxe en comfortabele strandhutten en glamping domes: koepeltenten met bijzondere geometrische structuren. Het mooie Yoga Dome is een plek voor dagelijkse yoga, meditatie sessies. Zowel voor de L.E.S.S. als onze WakeUp detox is dit een zeer geschikte locatie.

Finca La Isa, Tejeda 

Vol energie in het midden van het eiland en hoog in de bergen heeft finca La Isa heeft een adembenemend uitzicht op de meest karakteristieke bergen. Deze plek geeft rust en bezinning. Een andere dimensie en een waarneming die je altijd bij zal blijven. De diversiteit in flora en fauna is kleurrijk en paradijselijk. De lucht zuiverend en de sterrenhemel prachtig te aanschouwen. Vanuit deze locatie wandel je direct de wonderschone natuurlijke omgeving in. Wij geven hier dagelijks onvergetelijke zonsondergang meditaties. Zelfs de nachten op La Isa zijn magisch: je kunt de Melkweg zien, omringd door een deken van sterren. Voor onze sponsoractiviteiten L.E.S.S. en WakeUp is deze locatie het meest geschikt in het voorjaar of het najaar. Ook voor deze locatie regelen wij de transfer vanaf een verzamelpunt.

MonteCristo, Barranco de Ayagaures

Kunst, cultuur en een ongewoon natuurpark gecreëerd door excentrieke kunstenaar en beeldhouwer Guy Martin. Dit biedt een oase van flora en fauna waar deelnemers ogen te kort komen om alles te zien. Een locatie met meer dan 70 fruitsoorten, 1500 exotische plantensoorten en bijzondere vogels en vissen. Je zintuigen worden door alles hier geprikkeld, de geuren en geluiden zijn een wellness voor geest en ziel. De prachtige kunstobjecten en sculpturen maken deze locatie tot een ‘art en nature-‘ paradijs. Exclusief voor 11 deelnemers hebben wij de beschikking over deze locatie. Door de kleinschaligheid en exclusiviteit zijn de kosten hoger dan bij onze andere locaties. De niet alledaagse culinaire creaties van chef kok Andreas Dacke is een explosieve smaak-geur beleving.

Cueva Madre, Gáldar

Zeer uitzonderlijk en magisch. De Aboriginals gebruikten deze grotten voor hun handel en wandel. Voor toeristen is deze plek niet toegankelijk; speciaal voor onze groepen mogen wij deze geheime locatie benutten. Het is een perfecte plek voor onze sjamanistische ceremonies en muziek- en geluidsfrequentie healings. Een onvergetelijke ervaring voor een dag retraite en ceremonie.

Cueva Madre is een oeroud en inheems grottencomplex. Deze heilige locatie was historisch gezien de plaats waar de guayres, de chiefs van de verschillende stammen van Gran Canaria hun hoofdkwartier hadden. Cueva Madre is een archeologisch park en in de vele grotten zijn nog zichtbaar aanwezige sporen van het oude pre-Spaanse volk uit de koloniale tijd. Het juweel is de grot waar geometrische vormen zijn geschilderd.

Aula de la Naturaleza La Canal

Zeer afgelegen en exclusief voor onze Actie WakeUp; Mother nature medicine. Deze locatie is ingebed in zeer krachtige en helende mineraalgrotten en ligt in het nationale park van Roque Nublo. Een schitterende natuurplek waar de schoonheid en puurheid niet te evenaren is. In stilte genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de bergtoppen van Gran Canaria is onvergetelijk.

Wij hebben hier de beschikking over een sauna, zwembad en vulkanische modder massages. Ook voor onze outdoor activiteiten hiking, climbing en canyoning is dit een geweldige uitdagende plek. Het verblijf is in mineraal grotten, ingebed in het gebergte. Op deze authentieke locatie in het oeroude vulkanisch gebied geven wij onze WakeUp: Mother nature medicine, we werken met Kamboo, Santa maria en helende thee. Deze acties is voor maximaal 11 deelnemers. Je overnacht in mineraal grotkamers per 2 of 4 deelnemers. Een tent overnachting behoort tot de mogelijkheden. Transfer verzorgen wij van en naar deze locatie.

Kosten voor deelname verschilt per groepsgrootte en locatie.

Al onze locaties zijn met zorg en aandacht voor onze transformatieve activiteiten uitgezocht. Ieder uniek in eigen aard. Sommige locaties zijn alleen geschikt voor de L.E.S.S. transformatie en andere locatie specifiek voor onze WakeUp retreat. De prijzen kunnen verschillen per locatie en per aantal deelnemers, dit is afhankelijk van transfer en exclusiviteit van de locaties. De meeste locaties zijn echter geschikt voor al onze activiteiten. Bijzonderheden worden vermeld per locatie. Ook het aantal deelnemers kan per locatie verschillen.

Voor groepen hebben wij speciale tarieven en kijken wij samen naar de meest geschikte locatie. Wij werken vanaf 4 deelnemers met een maximum van 22 personen.

Organisaties of bedrijven kunnen hiervoor een offerte aanvragen.

De tarieven

L.E.S.S transformatieve leiderschapstraining.: 

7 dagen intensief daarna elke maand teamvergadering voor 7 maanden

  • € 1.999,- p.p. individuele inschrijving: bij minimaal 11 en max. 22 deelnemers.
  • € 5.555,- Ceo’s en bestuurders individueel. Data in overleg.
  • groepstarief organisaties: op aanvraag.

Wake-Up sjamanistische 7 daagse retraite:

  • € 1.333,– p.p. tarief bij minimaal 11 en maximaal 22 deelnemers. Op basis van een gedeelde kamer
  • € 2.111,– p.p. Duo of kleine groep familie of vrienden max. 4 deelnemers. Data op aanvraag.
  • € 3.555,– privé detox in een prachtig luxe en serene omgeving. Data op aanvraag.

Tarieven zijn:

  • Inclusief; accommodaties, eten en drinken, alle lessen en activiteiten, transfer van en naar vliegveld of op een van onze vaste ophaalpunten.
  • Exclusief vlucht

Datum voor de acties maken wij op onze website bekend voor het hele jaar.

Uniek en prachtige locaties

Authentieke studio’s

Wakker worden

Oerachtig Aboriginal

Back to Basic transformeren

Uniek wakker worden

WakeUp Teepee

Ongewoon speciaal basic

TAAL / LANGUAGE