We zijn, of wij daarvan BEWUSTZIJN of niet,
volledig afhankelijk van onze eigen natuur;

Planten, vruchten, groenten, dieren, schimmels en andere micro organismen waar wij samen mee wonen op deze planeet. Ze laten ons leven! Geven ons – liefdevol – eten en voeden ons. Ze genezen ons en bervorderen de kwaliteit van ons leven. Ze kleden, kleuren, voeden, healen en verzorgen ons, de NATUUR laat ons LEVEN.

Om onze kinderen en hun kinderen, de kans op een leven in harmonie, gezondheid en welzijn te geven. Moeten wij anders leren denken en doen.

Want de keiharde realiteit is dat wij versneld in een enorme TRANSITIE verkeren en, of wij dit willen of niet, we zitten er al in en zijn op weg, naar de ontdekking wie wij mensen werkelijk zijn. Kortom; werk aan jezelf en kom thuis in de eigen natuur. Daar is het stil in denken en in verbinding creatief. Gewoon thuiskomen in je ware Aard!

Dat de natuur goed is weten we allang

Groen ís goed en contact met de natuur zorgt voor meer geluk en vermindert stress.
Het bevordert vitaliteit, creativiteit en stimuleert INTERACTIE tussen mens en de eigen natuur. Fundamenteel in het LEVEN voor ons, mensen!

Terwijl ons contact met de natuur essentieel is voor een gezonde mentale weerbaarheid, voor ons hele menszijn. Het is een eerste fundamentele stap in herontdekking en herstel, alleen vanuit rust in denken en door ruimte in de geest krijgen we weer overzicht, op de weg naar (her)ontdekking wie we WERKELIJK zijn.

De natuur leert ons ook om buiten vaste denkpatronen te zien, dit brengt een ruimer blikveld, en ander perspectief. En geeft meer creatieve oplossingen, mogelijkheden het laat ons kansen zien.

Een natuurrijke omgeving is dus erg goed voor onze gezondheid en ons algeheel welbevinden.

Gelukkig is er steeds meer aandacht voor organisaties en het grote publiek om het heil, de rust en kracht in de natuur te zoeken in plaats van in hoofdzaken, boeken, schermbeelden en ander denkwerk en zien een ommezwaai in bewustwording.

Nieuwetijdse Leiders weten de weg 

Zij weten dat leren vanuit de natuur van essentieel belang voor de nieuwe wereld. Echter verliezen velen deze eenvoudige voedingsbron en interne kennis. Door op te gaan in hoofdzakelijke werkzaamheden -denken en doordenken – en afgescheiden te zijn van basisbehoeften en natuurlijke verlangens. In tunen en resetten doe in een een natuurrijke omgeving, niet uit lesprogramma of boek.

Daarom vinden al onze transformatieve trajecten plaats in een krachtige oernatuur. 

Wij bieden prachtige natuurrijke plekken – en sterk electromagnetische gronden – om beter in contact te komen met jouw eigen natuur.

Verder leren kijken en beleven dan denken kan zien; in de natuur hervind je jezelf weer, simpel

Een natuurlijke omgeving bevorderd onze gezondheid:

  • mentaal weerbaarder;
  • activeert creatief denken – oplossingsgerichtheid;
  • bevorderd zingeving en levenslust;
  • activeert meer buiten bewegen;
  • stres reducerend;
  • draagt bij aan een groter geluksgevoel en meer welbevinden.

Kantoor Nederland:
Hengelo (ov) bezoek volgens afspraak

Email: info@ziemens.nl

Kantoor Spanje:
Calle de Arteara 17
35108, Arteara, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria

KvK: 78234301
RSNI: 861312879
Rabobank: NL 31 RABO 0362 6154 70

TAAL / LANGUAGE