THE GREAT AWAKENING

KenUzelve

Een noodzakelijke ommezwaai begint van binnenuit

Onze Missie is een inclusieve samenleving, waarin de mens in eigen kracht en in verbinding met elkaar naar natuurlijk evenwicht groeit. Weer samen creëert en met minder gelukkig is. Zich inzet voor de aarde; onze planeet en voedingsbron, onze kinderen en ons leven. Een samenleving waar we weer samen de verantwoordelijkheid dragen voor de ontstane geschiedenis en de vreselijke toekomst voorspellingen.

Voor een gezond klimaat, de toekomst van onze samenleving én planeet zijn we afhankelijk van een totale systematische ommezwaai; radicaal anders denken en doen. Voor het herstel van en de transformatie naar een oorspronkelijk, menselijk en natuurlijk evenwicht, is het veranderen van de wereld perceptie noodzakelijk. We moeten uit de illusie van het denken stappen.

“Weer zien van binnenuit
Weer mens zijn

Weer stil zijn
Weer samen leven

Werkelijk zijn”

We verbinden ons met nieuwetijdse ondernemers die opstaan voor het basisprincipe dat iedereen recht heeft op een menswaardig en bewust bestaan.

Samen organiseren wij transformatieve bewustzijnstrajecten voor jong en oud. Om zoveel mogelijk de eigen natuurlijke kracht en het innerlijk (in)zicht te stimuleren om wakker te worden!

Wat wordt werkelijk waargenomen en wie is de waarnemer?

Systemen en mensen moeten OM

Dit begint met bewustwording

Samen werken en bouwen aan een nieuw inclusief samenlevingsmodel van bewustwording, zingeving, talentontwikkeling en verantwoording voor onszelf, de ander, onze aarde en onze omgeving.

De opbrengsten van ZieMens?

Alle binnenkomende gelden worden na aftrek kosten 100% overgemaakt naar stichting Route 66. Een charitatieve project van 66 dagen voor hoog gevoelige jongeren in Gran Canaria. Hier lees je meer over dit Nieuwetijdse project KenJeZelf in 66 dagen (let op venster opent in een andere pagina).

Hoe help je mee?

Je help mee door rechtstreeks te doneren aan Route 66 of door actief deel te nemen aan een van de aangeboden transformatieve bewustzijnstrajecten. Meer lees je hier over dit project.

Kantoor Nederland:
Hengelo (ov) bezoek volgens afspraak

Email: info@ziemens.nl

Kantoor Spanje:
Calle de Arteara 17
35108, Arteara, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria

KvK: 78234301
RSNI: 861312879
Rabobank: NL 31 RABO 0362 6154 70

TAAL / LANGUAGE