Missie

Missie

Onze toekomstdroom is verbondenheid en herontdekking van de menselijke (w)aarde in verbinding met zichzelf, de omgeving en de natuur!

ONS DOEL

PERCEPTIE VERANDERING

Ons doel is de inclusieve samenleving, waarin de mens in eigen kracht en in verbinding met elkaar naar natuurlijk evenwicht groeit. Weer samen creëert en met minder gelukkig is. Zich inzet voor de aarde, onze planeet en voedingsbron, onze kinderen, ons leven. Een samenleving waar we weer samen de verantwoordelijkheid dragen voor de ontstane geschiedenis en de vreselijke toekomst voorspellingen.

De missie van ZieMens is (r)evolutionair: een volledige transformatie naar een nieuwe gemeenschappelijke menselijkheid. Samen werken en bouwen aan een nieuw samenlevingsmodel van bewustwording, zingeving, talentontwikkeling en verantwoording voor onszelf, de ander, onze aarde en onze omgeving. De eerste stap is leren Zien, bewust worden: wie je echt bent, waar je aandacht ligt en hoe deze gevormd is, wat jezelf wenst en wat er van je verlangd wordt. 


Onze toekomstdroom

is verbondenheid en herontdekking van de menselijke (w)aarde in verbinding met zichzelf, de omgeving en de natuur. Weer kunnen vertrouwen, durven en ontdekken zijn waarden en krachtbronnen die de mens innerlijke kracht en sterkte geven. De hoofdzaken zoals deze zijn opgelegd en aangeleerd, hebben ons vooral verwijderd van onze kernwaarden, intuïtieve zintuiglijke waarnemingen en hartwerk. We zijn niet meer verbonden vanuit hartzaken maar geprogrammeerd en gestuurd vanuit ons hoofd, het denken. We leven volgens oude leefregels en zijn verstrikt geraakt in opgelegde regels en overtuigingen: je best doen, goed presteren of niet klagen maar dragen. Zijn waarden geleerd volgens oude regels en principes, maar conflicteren enorm en passen niet meer in de nieuwe tijd. Tijd voor perceptie verandering oftewel ‘rethinking’!


Wij streven naar een gezond evenwicht tussen mens, dier en natuur.


De kinderen zijn de toekomst, investeren in de jeugd is je nalatenschap verbeteren.

Het zijn de kinderen, de jeugd die op deze aarde verder moeten leven in de de nalatenschap van onze ego-praktijken. Het enige wat wij goed kunnen doen is hun een nieuwe kans bieden op een natuurrijk, duurzaam en menselijk leven!

Route 66
De transformatieve activiteiten die ZieMens initieert en de daarbij behaalde opbrengsten komen volledig ten goede aan de doelstelling van ‘Route 66’.  Een charitatief nieuwetijds jongerenproject om mentaal overbelaste jongeren een eerlijke kans te bieden op een gezond en beter leven. Wij faciliteren voor deze dappere jongvolwassenen een 66 dagen rehabilitatie ‘back to basic’ in de oernatuur van Gran Canaria. Deze nieuwe generatie, de nieuwe leiders van deze wereld, helpen wij bij hun klachten en transformatie. Zij zijn het immers die de aarde helpen door de wereld (perceptie) te veranderen.


DE AANPAKBewustwording & zingeving zijn de sleutels naar een beter leven

Bewustwording

Lees meer

Inclusiviteit

Lees meer

Ervarend leren

Lees meer

Mens & Natuur

Lees meer


Help mee om onze universele doelstelling – de ‘wereldperceptie’ van de mens veranderen – te realiseren. Om samen door een andere bril naar de wereld te kijken: eentje die groen kleurt om gezondheid, geluk en kwaliteit van leven te bevorderen voor onze kwetsbare jonge mensen en het algemeen en sociaal nut te dienen. Door te investeren in een nieuwe maatschappij om structurele sociaal-maatschappelijke transformatie tot stand te brengen.

Help mee en doneer of investeer en transformeer!

ZieMens steunt met het Ego-Eco circulair model project ‘Route 66’ voor 100%. Iedere donatie en gift is van harte welkom. Deelname van een jongere aan het 66 dagen rehabilitatie programma bedraagt € 9.999,- dus elk bedrag, hoe klein ook, is waardevol.

Het is dringend tijd om Hoofdzaken te balanceren en weer naar natuurlijk Hartwerk te transformeren. Simpel terug naar je eigen innerlijke natuur. Niet moeilijk denken, gewoon doen! Boek een van onze trans-formatieve trajecten.

NIEUW PERSPECTIEF BEGINT HIER EN NU


WIJ STEUNEN DE NIEUWE GENERATIE, HELP JIJ MEE?


Stichting Route 66 heeft hart geld nodig om kwetsbare jongeren een nieuw perspectief te geven en een eerlijke kans te bieden op een beter leven.

Je kunt steunen door: te doneren, door als vrijwilliger mee te helpen, óf door aan één van onze transformatie-trainingen deel te nemen.

TAAL / LANGUAGE