TRANSFORMATIEVE LEIDERS ZOEKEN NAAR ANTWOORDEN IN ZICHZELF

  • Zij zien het grotere geheel
  • reflecteren inzichtelijk
  • cocreeren in verbinding
  • motiveren anderen het beste uit zichzelf te halen
  • ze zijn charismatisch, authentiek
  • vooruitstrevend en visionair.

KenUzelve

Dat de aankomende tijd een uitdaging is voor veel organisaties om opnieuw te herorganiseren en anders te leren leiding geven, is een duidelijk waarneembaar feit. De wereld verandert in een sneltreinvaart en daarmee ook de grote en behoeftige vraag naar goed en verbindend leiderschap en transformatieve teams.

Om natuurlijk te verbinden met je team moet je transformatief ingesteld zijn. Alleen dan kun je met je team en medewerkers groeien naar een nieuwe organisatiecultuur. Waarin je samen de organisatiewaarde en -missie herdefinieert en nieuwe spel- en gedragsregels bepaalt. Jouw echte waarde (her)ontdekt en co-creatief en verbindend kunt zijn in je team.

Een ongekende en drastische aankomende cultuursomslag
Vraagt om nieuwe en immateriële skills, maar hoe stem je af op je ware kompas en je innerlijk weten?

Deze transformatieve training stimuleert eenvoudig; natuurlijk menselijk en universele eigenschappen. Je leert: vanuit een andere dimensie -hart en organisch- af te stemmen en meer in cocreatie samen te werken, maar hoe bewaak je je overzichts centrum, vind je rust en beweeg je tegelijkertijd mee in de omwenteling van deze crisistijden? Dit en verruimende bewustzijnsinzichten ervaar jezelf in de dagen dat je bezinnend reflecteert en reconnect met je ware natuur.

Kom met ons in contact

Wij nemen persoonlijk een checklist door en onderzoeken samen of deze transitie en het transformatieve trainingspakket geschikt is voor jou en je organisatie.

E-mail

Verstuur

Bel ons

+31(0)74-850125

TAAL / LANGUAGE