ROUTE 66: Herontdekking voor de nieuwe generatie

Avontuurlijk – Spiritueel – Natuurlijk – Uitdagend

Route 66

“De sleutel naar een beter leven is bewustwording. Daarom is het kennen van onze eigen talenten en natuurlijke kernkrachten een verbinding die ons laat zien wie wij mensen werkelijk zijn“

Route 66 is een innovatief zeer uitdagend en natuurrijk, kleinschalig rehabilitatieproject uitgevoerd in Gran Canaria. Groei, ontwikkelingen en onderzoek in Nederland voor 2021. Het traject is speciaal ontworpen voor mentaal overbelaste en veelal de uit behandelde jongvolwassenen (18-28 jr).

Veel hooggevoelige jongeren worden zich steeds bewuster wie ze werkelijk zijn en ontdekken dat ze vastzitten in een voorgeprogrammeerde (virtuele) denkwereld. Ze voelen aan dat de huidige maatschappij, waar ego, macht, geld, identiteit, stress, prestatiedruk en een overvolle agenda het leven beheersen, uitgewerkt is. Ze zijn mentaal overbelast, uit balans, voelen zich ongelukkig, vinden weinig tot geen maatschappelijke aansluiting, verliezen de zin en kwaliteit van leven en worden ziek. 

Wij zien dat deze mentaal overbelaste en zeer kwetsbare jongeren hard hulp nodig hebben. Route 66 biedt deze kwetsbare -vaak natuurbewuste – jongeren een nieuwe kans om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. De weg te vinden naar een eigen zelfstandig leven. De kracht te vinden om in ongewone situatie in balans te blijven. En te werken aan zelfbeschikking en zelfwaardering.

Traject-Route 66 doet dit op unieke plekken op Gran Canaria. Daar bieden zij deze nieuwetijdsjongeren de mogelijkheid om zichzelf, in een zeer krachtige en natuurlijke omgeving, in 66 dagen opnieuw te (her)ontdekken. Terug naar de juiste, natuurlijke frequentie. Zij werken natuurrijk, mensgericht en integraal.

Jongeren leren zich bewust te worden, wie ze werkelijk zijn. Tijdens de route van 66 dagen ontdekken ze hun eigen verantwoordelijkheid door bewustwording en ervarend te leren. Daarbij spelen mense en natuur een belangrijke rol maar ook aan inclusie wordt hart gewerkt. Het gaat hierbij om de eigen waarde te herontdekken.

Jongeren worden gestimuleerd door eenvoudige en oermethoden weer in verbinding te komen met eigen unieke eigen talenten en innerlijke kracht. Ze leren meer vanuit het hart te leven in plaats van hoofdzakelijke arbeid. Mentaal zijn deze jongeren ernstig overbelast, door de druk die ouders maar vooral de maatschappij op hen legt. Deze jongeren leren in de route van 66 dagen hoe zij weerbaarder kunnen worden in een natuurlijke eenvoud. Route 66 is ontwikkelt en opgericht vanuit het zicht van de jongeren zelf. Weer terug naar je oorsprong doe je in een natuurrijke omgeving. Gewoonweg weer opnieuw beginnen met leven. Eenvoudig, aards, spiritueel en menselijk.

Zo bouwen de jongeren weer aan een nieuwe toekomst voor henzelf maar voor deze wereld.

De kracht zit immers in onszelf!

Kernwaarden van Route 66 zijn:

 • bewustwording,
 • zelfontplooiing,
 • talentontwikkeling,
 • inclusiviteit,
 • ervarend leren,
 • creativiteit,
 • onvoorwaardelijkheid,
 • open en directe communicatie,
 • duurzaamheid,
 • zelfvoorzienend,
 • zorg voor de natuur,
 • natuurlijk leiderschap,
 • samen bouwen aan een nieuwe wereld.

Onze ervaring is dat deze kernwaarden aansluiten bij veel van de idealen van nieuwetijdsjongeren.

Om deze kernwaarden te integreren zullen wij van hoofdzaken -denken, doen- naar hartzaken -natuur, hartverbinding- moeten transformeren. Zodat we weer samen kunnen bouwen aan een nieuwe, leefbare wereld.

Dit is een innovatieve manier van verruimd denken, natuurlijke herontdekkingen, talentontwikkeling en co-creatie.

Vanuit een prikkelende oerachtige omgeving worden alle zintuigen geactiveerd en gestimuleerd om in hartfrequentie af te stemmen.

Deelnemers leren in Route 66 om deze kernwaarden concreet vorm te geven in hun leven en in de wereld om hen heen.

Verandering van de wereld perceptie begint immers in het denken zelf en jij hebt de sleutel!

Route 66 is innovatief: een authentiek en natuurlijk pad

Dat jou de kans geeft om te ervaren hoe het is om weer met hart en ziel in het leven te staan. Opnieuw back to basic herontdekken. De kracht ligt in de eenvoud en de natuur is onze gids. Wij zorgen voor de omgevingsfactoren, jij doet de rest.

In de kracht van deze oerachtige natuur leg je eenvoudig opgelegde patronen, die je belemmeren en ziek maken, af. Je wordt direct gestimuleerd in herontdekkingen om weer te creëren, waardoor je regie neemt over je eigen leven. Weer terug naar je ware aard en in verbinding met je eigen kern. Je stemt je af in een natuurlijke frequentie door de verbondenheid met deze krachtige natuur. Door eenvoud, natuurlijke handenarbeid, creatie en meditatie ontdek je de innerlijke stilte en kom je tot rust. Weer in contact met je intuïtie en je ware zelf. Alle kennis zit al in jou, het hoeft alleen maar geactiveerd te worden.

Voel jij ook dat het NU echt tijd is om te veranderen, maar weet je nog niet hoe? En ben je tussen de 18 en 28 jaar, dan is Route 66 misschien een uitdagend pad voor je. In 66 dagen ga je back to basic onder begeleiding en op herontdekking in een oerachtige omgeving, gewoon weer met je handen in de aarde en simpel creëren, je hoofd leeg maken en je weer gelukkig voelen. Het kan in 66 dagen! Ver weg van veel moetens en weer afstemmen in de juiste en natuurlijke frequentie.

Wij gaan eind 2020 van start met een klein groepje van 4 tot 8 jongvolwassenen. Samen bouwen wij met en voor elkaar naar meer leer-/ leefplekken. In 66 dagen kunnen wij met een eerste groep uitbreiden voor 8 tot 16 jongeren. Dit kunnen wij realiseren door samen te werken met vrijwilligers, de lokale bevolking en met jou als deelnemer.

Voel jij je geroepen om mee te werken aan dit project, samen te werken aan een gezonde gemeenschappelijke menselijkheid en je bent tussen de 18 en 28 jaar, neem dan contact met ons op

Voor onze projecten zijn wij op zoek naar sponsoren en fondsen. Zelf activeren wij Ego-Eco sponsoracties om de kwetsbare jongeren een kans te geven op een beter en gezond leven.

Wij bieden de volgende dagelijkse activiteiten:

 • ecologische land-tuinbouw
 • natuurlijke creativiteit
 • authentieke bouwwerkzaamheden
 • dierenverzorging
 • huishouding en koken
 • kunstcreatie en muziek
 • meditatie en yoga
 • sport en spel
 • outdoor activiteiten

De aanpak

Traject-Route 66 Natuurrijk & Mensgericht De essentie is trans-formatief: een natuurrijke, spirituele aanpak. Een holistische persoonsontwikkeling van de deelnemers staat centraal. Deze brede en natuurlijke persoonlijke ontwikkeling omvat alle dimensies. Hierbij is het uitgangspunt dat de coach in het contact met de deelnemers niet enkel specifieke kennis en vaardigheden overdraagt, […]

Lees meer over onze aanpak
TAAL / LANGUAGE