Het online platform voor Transformatieve nieuwetijdse professionals

Samenwerken, verbinden vanuit Hartwerk en met elkaar leren en delen is de manier waarop ZieMens werkt. Een van de manieren om met elkaar een transformatieve beweging op gang te brengen is deelnemen aan dit Transformatief Ontwikkelplatform. 

Co-creatoren blijven middels dit platform op de hoogte van nieuws en wetenschappelijke inzichten over transformatieve trainingen en trajecten. Het platform is bezig met de ontwikkeling van een forum waar deelnemende partijen over specifieke thema’s een onderzoek starten of zelf vragen en thema’s opwerpen. Het platform werkt aan een uitgebreid forum voor tips en achtergrondinformatie over bijv. het organiseren van transformatieve trajecten in Gran Canaria en Nederland

Voor wie?

Het platform is toegankelijk voor nieuwetijdse professionals. Anders denkende psychologen, gedragswetenschappers, transformatieve coaches, holistische therapeuten, spirituele yoga of meditatie leraren en natuurgeneeskundigen. Ben je geen gecertificeerd transformationeel coach maar je wilt graag toegang tot het ZieMens ontwikkelplatform? Neem dan contact op met secretariaat@ziemens.nl en vraag naar de (aspirant) mogelijkheden.

Co-creatoren

Co-creatoren en gidsen Internationale professionals uit Spanje, Duitsland, Engeland, België en […]

Lees meer over onze co-creatoren
TAAL / LANGUAGE