Transformatie

Als mensen gaan leven en werken vanuit Hartwerk in plaats vanuit Hoofdzaken, groeien we samen naar een nieuwe wereld.

Veranderingen horen nu eenmaal bij het leven

Ze horen bij ons mensen

Daarom staan we aan de vooravond van een nieuw begin in de gescheidenis.
Zoals het ooit was, zal het nooit meer worden, maar hoe dan wel, en:

  • welke wereld staat ons te wachten?
  • wie zijn wij werkelijk?
  • wat is ons doel hier?
  • wat is geloofwaardig en wat klopt niet meer?
  • wat komt ons toe?
  • waar zijn wij deelgenoot van?
  • WIE BEN IK

Allemaal vragen die bij een transitie horen – op weg naar transformatie: een gezonde en leefbare wereld. Daarbij brengen inzichtelijke vragen bewustwording wat (zelf)onderzoek activeert. Om zodoende los te komen van hoofzakelijke programering, zoals: opgelegde, aangeleerde, overgeërfde waarden en overtuigingen die niet meer uitvoerbaar en of mens en natuur dienend zijn.

Onze natuurlijke behoefte en innerlijke drive om op zoek te gaan naar wie wij mensen werkelijk zijn en wat ons echte doel is, krijgt gelukkig steeds meer aandacht. Oprechte menselijkheid. Want veel rollen die vertolkt werden, waren klakkeloos aangenomen en dienen deze huidige tijd allang niet meer. 

Er wordt dan ook veel gevraagd van ons mensen. Vooral van mensen die zich tot heden toe weinig bezig hielden met persoonlijke en spirituele zelfontwikkeling en minder bewustzijn van hun eigen talenten en innerlijke krachten. 

Deze tijd brengt ons veel kansen en geeft een behoorlijke schudding in oude paradigma’s het brengt beweging – een andere frequentie – om ons weer in hartwerk te verbinden. Deze transformatietijd is dan ook een ommekeer van hoofdzaken naar hartwerk en het transitieproces is de beweging in fasen van loslaten naar vernieuwing. Lees hier meer over de 7-transitie stappen

Op zoek naar ware jezelf is een weg naar binnen gericht. Weten wie je werkelijk bent is in deze tijden een ware ontdekkingstocht en noodzakelijk om een stap verder te zetten in het leven. Voor een ieder geldt een andere route, passend bij het proces.

Alle aangeboden trans-formatieve trajecten op dit platform zijn afgestemd op deze nieuwe tijd – voor duurzame transformaties. Zowel voor particulieren, instellingen en bedrijven organiseren wij trans-formatieve events. Klik op de onderstaande afbeelding om meer te lezen.


WakeUp trajecten

Bewust mens zijn


Verhoog je bewustwording en Zie wie je werkelijk bent. Mediterend leren en jezelf voeden.

Nieuwetijdse leiders

Zijn transformatief


Nieuwetijdse leiders zijn transformatief en ontwikkelingsgericht.

Mindfulness: MBCT

Meer harmonie


Mindfulness leert je ten volle het leven beleven. Nu acht-dagen intensief Mindfulness Based Cognitive Training voor een stress vrij leven

In deze tijd worden ons massaal bewust waar tegenstellingen om ons heen de uitersten in ons zelf lijken te weerspiegelen.

Pas in rust is zicht helder!

De hedendaagse crisissen en de daarbij horende onzekere tijden laten ons zien dat wij in een enorme cultuursomslag verkeren – en ongekende transformatieve tijden beleven.

Onze samenleving is enorm complex geworden. Systemen die ons jarenlang hebben gediend, zijn uitgewerkt. Mensen en systemen moeten drastisch veranderen; een totale ommezwaai maken in inzien, denken en handelen. Verandering van perceptie vereist een totaal andere aanpak en grote veranderingen in vastgeroeste diepgewortelde normen en waarden, structuren, systemen en processen vraagt om een proactieve houding: inzicht en verantwoording zal op elk niveau zijn draagkracht vinden.

Transformaties zijn tumultueuze transities. Vaak weet jezelf maar ook je omgeving niet goed wat er gaande is. De gebeurtenissen tijdens transitiefasen kunnen elkaar sterk afwisselen en zorgen voor veel onzekerheid en angst. Gemengde emoties zoals frustratie, onbegrip en boosheid wisselen af met vreugde gevoelens en het sterke gevoel alleen te willen zijn of een ander leven te wensen.

Ont-denken, ont-stressen, ont-haasten, ont-moeten, ont-leren en uit hoofdzaken terug vertragen en verstillen.

Deze tijd zal ons dichterbij onszelf brengen dan welk tijdperk ooit in de geschiedenis.

Dichterbij jezelf

Kantoor Nederland:
Hengelo (ov) bezoek volgens afspraak

Email: info@ziemens.nl

Kantoor Spanje:
Calle de Arteara 17
35108, Arteara, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria

KvK: 78234301
RSNI: 861312879
Rabobank: NL 31 RABO 0362 6154 70

TAAL / LANGUAGE