Wij bieden unieke, natuurrijke locaties waar je intensief mentaal, lichamelijk, geestelijk, spiritueel kunt resetten, reinigen en bezinnen. Dit kan alleen of in een kleine groep samengesteld worden. Een paar keer per jaar organiseren wij zelf WakeUp weken waar je kunt inschrijven. Meestal organiseren wij een week in het voor- en najaar in Nederland en voor kleine groepen het gehele jaar boekbaar in Gran Canaria. 

Gran Canaria heeft zijn krachtige natuurlijke omgeving door de eeuwen heen weten te behouden. De wetenschap toont aan dat gezondheid, zelfontplooiing en bewustzijn nauw verbonden zijn met de natuurlijke elektromagnetische trillingen van de omgeving. Natuurlijke elektromagnetische velden en frequenties sturen en begeleiden al onze levenscycli en levensactiviteiten. De kracht van natuurlijke elektromagnetische velden is enorm belangrijk bij transformatie, herstel en gezondheid van ons mensen en verbetering van kwaliteit van leven. Deze natuurlijke omgeving voor herstel hebben we gevonden op Gran Canaria, waar de velden en frequenties zeer sterk en voelbaar zijn.

Gran Canaria heeft een rijke geologische, astrologische en archeologische geschiedenis. De eerste bewoners, de aboriginals of Guanchen spraken een eigen taal en hadden een grote communicatie met de natuur. Ze leefden in harmonie met de natuur, met elkaar en met de kosmische krachten. Hedendaagse beschikt de lokale bevolking nog over voldoende aardse en astronomische kennis. Deze oeroude kennis is zeer waardevol. Eeuwenlang was het landschap van het eiland zuiver en ongerept. In het vulkanisch gebergte vind je nog tempels, ruïnes en ander cultureel erfgoed.

De oeroude dennen- en palmbossen, de valleien, het gebergte, de zee en de prachtige schone lucht is een van de meest waardevolle ecosystemen op aarde. Het is bijna een continent op zich: 40% van het grondgebied van de Canarische Eilanden is ecologisch beschermd door de Unesco. Met 7 unieke biosferen en microklimaten heeft Gran Canaria een van de gezondste klimaten op aarde.

VRAAG NAAR JOUW PERSOONLIJKE ONTWAKINGSREIS

TAAL / LANGUAGE