NEXT LEVEL RETREATS

WakeUp-retreats


Ontwikkeld en verzorgt i.o. van ZieMens persoonlijk en transformatieve trajecten op het gebied van: natuurlijke zelfontwikkeling, transformatieve leiderschapsontwikkeling, sjamanistische resetting, angst-, en traumaverwerking, spirituele reconnection, een digitale-, mentale-, en fysieke detox. Een individueel traject of een sjamanistische ceremonie kun je ook prive boeken. Sinds 2007 organiseren wij transformatieve persoonlijk-, spirituele-, en reorganisatietrajecten.

Op deze pagina vind je transformatieve en nieuwetijdse gerichte trainingen en retreats die in Nederland en op Gran Canaria georganiseerd worden. Je kunt meedoen met een groep maar ook je eigen groep samenstellen. In Gran Canaria hebben wij de luxe voor een persoonlijk – op maat gericht –  transformatief ontwikkeltraject. In ons huis in de vallei van de duizend palmen genaamd ‘Paradise’ kun je alleen verblijven of met een kleine groep, max. 6 personen. Zeer geschikt voor familie, vrienden, collega’s of je eigen team. In Nederland werken wij op buitengewone – natuurlijke – locaties.

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van transformatietrajecten weten wij waar je doorheen gaat en kunnen onze ervaringsgerichte professionals je goed begeleiden. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons aanbod en voel je vrij om ons te contacten.

Aanbod diensten

ONLY YOU CAN CHANGE YOUR WORLD Wake-up call: Transformeer je bewustwording! Stap uit je denken […]

Bekijk het aanbod

Kantoor Nederland:
Hengelo (ov) bezoek volgens afspraak

Email: info@ziemens.nl

Kantoor Spanje:
Calle de Arteara 17
35108, Arteara, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria

KvK: 78234301
RSNI: 861312879
Rabobank: NL 31 RABO 0362 6154 70

TAAL / LANGUAGE