ONTWAAK

Ontdek wie je werkelijk bent

Start een magische reis naar een multidimensionaal bewustzijn

Geef jezelf een kans om lichaam, geest en ziel te reinigen

Reconnect

Stem je af op je ware kompas en leer echt te: voelen, horen, kijken, tasten, ruiken en proeven om in contact te komen met je ware zelf en de krachten van moeder aarde. Een transformatieve retreat die lichaam en geest met oeroude natuurlijke middelen, technieken en methoden reset en reinigt.

Terug naar oorspronkelijkheid

Samen met krachtplanten of alleen met een groep een sjamanistisch avontuur aangaan en naar je essentie afreizen. Onthouding en detoxen van gifstoffen en vaste gewoontepatronen voor een diepe reiniging van lichaam en geest. Een frisse start voor een nieuw begin. Je leert dagelijks mindfulness meditaties toepassen en het belang van het leven zelf voeden in aandacht en gezonde voeding.

Sjamanistische; innerlijke reizen brengen inzicht en verbinding met je eigen aardse kracht

WakeUp met plantleraar

Deze retreat combineert eeuwenoude natuurlijke plantleraren met inzichtgevende methoden.

Wij werken met oeroude natuurlijke plantleraren en middelen gecombineerd met westerse technieken.

WakeUp met plantleraar

Tijdens een intensieve zevendaagse ontlast je mentale en energetische blokkades die vaak verslavingen, angsten, depressie en algehele vermoeidheid veroorzaken.

Bij een zevendaagse WakeUp retreat je kun je twee keer met een plantleraar reizen. Welke plantleraar het beste geschikt is om jouw proces te ondersteunen is afhankelijk: van jouw doel, eventuele gevoeligheden, het seizoen en de werking van de plant. Dit stem je altijd af met de reisbegeleider.

Voor groepen plannen we in het voor- en het najaar een WakeUp special week. Vraag hiervoor naar de voorwaarden en de planning van 2023 en 2024.

De volgende planten en natuurlijke middelen zijn toegankelijk; Peganum harmala, ook wel 'Syrische wijnruit' genoemd, Banisteriopsis caapi, Jurema, diverse magische truffels, pure cacao, santa maria, Yopo snif, verschillende soorten rape, yage, passieflora, datura of een ander persoonsgerichte plantleraar kan gebruikt worden in groeps- of individuele ontwakingreis.

WakeUp met mindfulness

Door lichamelijk, emotioneel en spiritueel te ontgiften laat je afvalstoffen los, terwijl de geest negatieve gedachten herformuleert.

Tijdens deze retreat is er veel aandacht voor natuurlijke biologische voeding en mindfulness.  

WakeUp met Mindfulness

Sjamanisme gecombineerd met mindfulness voor een oorspronkelijke reset

Tijdens deze retreat is er veel aandacht voor natuurlijke biologische voeding en mindfulness. Dit is erg belangrijk tijdens het proces van detoxen. Het eten en drinken is vegetarisch en biologisch: veel groenten en fruit, water, reinigingsthee en smoothies ondersteunen de dagelijkse reiniging.

Een diepte reiniging is een gezonde detox op basis van lichte biologische voeding; groente-, fruitsap. Dagelijkse meditatie en mindfulness lessen voeden je geest, prachtige lange natuurwandelingen brengen je lichaam in beweging en stillen het denken.

Afschakelen en natuurlijk opladen is je geest en je lichaam voeden.

Vraag naar de voorwaarden.

Wat levert een WakeUp retreat je op:

 • een enorme/krachtige boost voor je immuunsysteem
 • meer rust en ontspanning in je denken en doen 
 • praktische kennis en ervaring met MBCTmindfulness/meditatieve technieken
 • fysieke en geestelijke reiniging 
 • je leert de natuurlijke frequentie van je lichaam ontdekken
 • praktische ervaring en informatie over optimale natuurlijke 
 • voeding, ademhaling, beweging en genezing
 • een sterke basis voor holistisch welzijn 
 • een groter geluksgevoel, meer creativiteit en positiviteit- je komt in verbinding met je intuïtie en compassie
 • een herontdekking van je zielepad
 • inzicht in ego-mind en hart-essentie
 • meer hartsverbinding

WakeUp

Of je nu met een groep of alleen een innerlijke sjamanistische reis maakt, je eigen ervaring is uniek en met geen ander te vergelijken.

Unieke; co-creërende locaties waar je zo dichtbij de natuur jezelf weer connect: mentaal, lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Jezelf opladen en reconnecten.

Lees meer..

Professionele, natuurlijke en bezielde coaches, gidsen en therapeuten begeleiden je op je weg naar de volgende levensfase, voor particulieren en organisaties.

Lees meer…

We zitten vol gifstoffen: detoxen helpt om patronen te doorbreken en opnieuw te beginnen. Een zevendaagse onthouding en en opgeruimd gevoel.

Lees meer…

Duurzaam zijn begint bij de (her) ontdekking van je echte menselijke natuur. Wat denk je, wie je bent en wat drijft je, van binnenuit? Antwoord op essentie vragen.

Lees meer…

Boek je eigen tijd om te ontwaken

Pas als je eraan toe bent en van binnen helder (aan)voelt dat er een verandering en een omslag aankomend is, dan weet je dat de tijd NU aangebroken is!

Stel je vraag

Wij reageren, snel!

Email:

info@ziemens.nl

TAAL / LANGUAGE