WakeUp: een sjamanistische natuurrijke reset

WakeUp: een sjamanistische natuurrijke reset

Start hier jouw innerlijke reis en ONTWAAK

Ontdek wie je werkelijk bent en boek een INTENSIEVE 7, 5, 3 of 1-daagse sjamanistische WakeUp reis.

Deze oeroude benadering maakt gebruik van de verschillende plantleraren, directieve ‘Hopi’ interventies, spirituele inzichtelijke reizen en cognitieve psychologische inzichtgevende lessen.

Bij een zevendaagse transformatie krijg je de mogelijkheid om twee keer sjamanistisch te reizen samen met een plantleraar. Welke plant leraar het beste geschikt is om jouw proces te ondersteunen is afhankelijk van jouw doel, eventuele gevoeligheden, het seizoen en de werking van de plant.

Boek je liever een 1, 3 of 5 daagse of stel je een eigen groepje samen dan stemmen we persoonlijk af op het individuele- en het groepsproces. Samen met een transformatieve coach en de reisbegeleider zoeken wij de beste ontwakingsplek en de juiste plantleraar om jouw proces te begeleiden.

Meedoen aan een WakeUp week is je voorbereiden op een magische reis naar een multidimensionaal bewustzijn. Een ervaring die je leven voor altijd zal veranderen. En een unieke kans om lichaam, geest en ziel te reinigen. Je gaat meer dan het denken zien, voelen, tasten, ruiken en proeven. En weer voeden met de krachten van de aarde. Je lichaam een BOOST geven en in je in openheid weer verwonderen.

De volgende planten en natuurlijke middelen zijn voorradig in onze botanische apotheek; Peganum harmala, ook wel’Syrische wijnruit’ genoemd, Banisteriopsis caapi, Jurema, diverse magische truffels, pure cacao, santa maria, Yopo snif, verschillende soorten rape, yage, Huachuma (san pedro cactus), passieflora, datura of een ander voorhanden en persoonsgerichte plantleraar kan toegepast worden in groeps- of individuele ontwakingreis.

Of je nu met een groep of alleen een innerlijke sjamanistische reis maakt. Je eigen ervaringen zijn uniek en met geen ander te vergelijken.

Tijdens een WakeUp reis werken wij met de beste sjamanistische soundhealers samen. En werken zij met hogere frequenties en oeroude soudhealing om jouw proces te ondersteunen.

In de WakeUp werken wij vanuit een oeroude – oorspronkelijkheid – en weer mensgericht. Krachtplanten en een natuurrijke omgeving ondersteunen het ontwakingsproces en worden als helend ervaren. Oude wonden herstellen en zielsconnecties verbonden. Een wijsheid openbaart zich en deelnemers ervaren een natuurrijke verbinding op een spiritueel niveau. Meer in contact met het zelf en minder behoeftig, vrijheid en verbinding.

Het belang van een diepte reiniging: gezonde detox (groente en fruit sap & soep), uitdagende & aandachtgerichte activiteiten, meditatie & mindfulness (MBCT) en creatieve ontdekkingen brengen je naar een Next Level. Aandachtige voeding op alle gebieden ondersteunen jouw ontwakingsproces.

Transformatieve coaches begeleiden jouw ontwakingsreis en kunnen je ondersteunen bij: innerlijke reizen, traumaverwerking, angst- en stress vermindering en ze kunnen helpen bij het loslaten van oude en verslavende gewoontenpatronen.


Een sjamanistische reis kan confronterend, inzichtelijk, bevrijdend maar ook als een dieptereiniger voor lichaam en geest ervaren worden.

En als je eraan toe bent en van binnen voelt dat er een omslag aankomend is, dan weet je, dat je hier op deze site niet voor niets bent beland. En je ziel van binnen al weet en je laat voelen dat het hoog tijd is om te ontwaken. Dus verlang je naar een echte ontmoeting met je ware zelf en kijk je uit naar deze ontmoeting?

Wij brengen je graag in contact

Wij bieden unieke, natuurrijke locaties waar je intensief mentaal, lichamelijk, geestelijk, spiritueel kunt resetten, reinigen en bezinnen.

Lees meer..

Onze professionele en bevlogen reisbegeleiders en therapeuten kennen allen de transformatieve weg – van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.

Lees meer…

Ontgiften helpt namelijk om vastgeroeste gedragspatronen, houdingen en overtuigingen, die mensen blokkeren in het dagelijks leven, te herstructureren.

Lees meer…

Het ontdekken van je echte natuur is immers de sleutel naar bewustzijn om te transformeren. Ontwaken is bewust worden van onze aangeleerde patronen.

Lees meer…

Sjamanistische en psychologische innerlijke reizen brengen je eigen kracht, wakkeren je innerlijk vertrouwen, brengen meer creatie en geven je de ruimte om een nieuwe stap te maken in het leven.

TAAL / LANGUAGE