WakeUp retreat

WakeUp retreat

7 daagse sjamanistische reset

Een totale body, mind en spirit reset

2022 is het jaar van écht wakker worden!

Begin je ‘Reis van Ontwaking’ nu het tijd is. Een reset om écht wakker te worden. Weer te ontdekken wie je werkelijk bent en wat de zin van jouw bestaan is. Weer terug, Back to Basic in zeven dagen, door diep te reinigen met moeder-natuur medicijnen.            

Ga deze uitdaging aan in de bergen van Gran Canaria of in de bossen van de Achterhoek. Zeven dagen zonder mobiel en internet, loskomen van negatieve gewoontepatronen en terugkomen in contact met je ware Zelf. Laat de natuur je gids zijn. Ontgiften en cognitieve herstructurering ondersteunen je ontwaken.

Deze sjamanistische retreat verwacht moed en doorzettingsvermogen. Je gaat immers zeven dagen op unieke, natuurrijke locaties intensief reinigen en bezinnen. Je maakt je vrij van gifstoffen om je ziel te bevrijden.

Bij dit intensieve proces wordt je professioneel gecoacht en begeleid door onze detox coaches, psychologen, ademhalings-, meditatie-, en yoga-therapeuten, samen met sjamanistische en natuur-energetische healers. Dit is een transformatieve reinigende detox. Een retreat die lichaam en geest met oeroude natuurlijke middelen, technieken en methoden reinigt. Een intense reis waar je jarenlang van profiteert. Na zeven dagen voel je je als herboren, fit en helder.

Zo binnen, zo buiten, zo boven, zo onder, zo jij, zo wij, zo anders, zo ik’ 

Door jouw inzet en bijdrage aan je persoonlijke transformatie, vergroot je het inzicht in jezelf en de ander. Je helpt niet alleen jezelf maar dient tegelijkertijd een groot en goed doel. Jouw bijdrage is tweeledig:

1. Door je body, mind, soul & spirit intensief te reinigen, maak je een frisse, opgeruimde start.

2. De opbrengst van jouw deelname aan een van onze retreats gaat naar stichting Route 66. Een rehabilitatietraject in Gran Canaria voor Nederlandse jongeren van 18-28 jaar. Zij krijgen hier, mede dankzij jouw deelname, de kans in 66 dagen te rehabiliteren en te herstellen.

Over het goede doel kun je meer lezen op de website van stichting Route 66.

De helende kracht van detoxen

Natuurgeneeskunde gecombineerd met mindfulness is een unieke, natuurlijke manier om genezing en bewustzijn te brengen in onze diepste wonden. Eeuwenoude medicijnen en technieken ontlasten ons van mentale en energetische blokkades die vaak ziekten als depressie en algehele vermoeidheid veroorzaken.

Ontgiften helpt namelijk om vastgeroeste gedragspatronen, houdingen en overtuigingen, die mensen blokkeren in het dagelijks leven, te herstructureren. Door te ontgiften laat je lichamelijke gifstoffen los, terwijl de geest negatieve gedachten herformuleert en nieuwe positieve gewoontes ontwikkelt.

Want de natuur is onze leraar. Ze leert ons over de onderlinge verbondenheid en balans van het leven, haar cycli en creaties. De natuur leert ons over mede-afhankelijkheid omdat alles met elkaar verbonden is. Wij zijn namelijk ook deel van de natuur, de aarde zelf.

Ontwaakt bewustzijn

Het ontdekken van je echte natuur is immers de sleutel naar bewustzijn om te transformeren. Ontwaken is bewust worden van onze ik: ego-delen, aangeleerde cognities en gewoonten. Het is ook een verschuiving van ons weten en kompas. Ontwaakt bewustzijn is de essentie van zowel onze grond van Zijn als de bron van onze geest. Door reiniging en bezinning worden we wakker en komen weer in verbinding met onze echte bron en ziel.

Magische reis

Onze 7-daagse WakeUp reset is een magische reis naar een multidimensionaal bewustzijn. Een ervaring die je leven voor altijd zal veranderen. Een unieke kans om lichaam, geest en ziel te reinigen. Tijdens de Wake Up maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke producten en methoden. In deze totale ontgifting integreren we oeroude oorspronkelijke technieken en hulpmiddelen uit de natuur- en plantengeneeskunde. Dagelijks mindfulness (MBCT) en meditatie ondersteunen het proces.

Wat levert deze Wake Up retreat je op:

  • je ervaart de transformerende kracht van de natuur, intentie en dankbaarheid
  • oeroude sjamanistische ceremonie brengt je terug naar je oorsprong 
  • dagelijkse fysieke en geestelijke reiniging en natuurlijke voeding
  • je leert de natuurlijke frequentie van je lichaam te ontdekken
  • dagelijkse praktische ervaring en informatie over optimale natuurlijke voeding, ademhaling, beweging en genezing
  • een sterke basis voor holistisch welzijn en een gezonder leven 
  • creativiteit en positiviteit
  • je komt in verbinding met je natuurlijke vertrouwen, wijsheid en compassie door middel van meditatieve oefeningen 
  • je investeert in het ego – eco circulair steunmodel, waarmee je mentaal overbelaste jongeren een kans op een gezonde toekomst geeft.

De fundamentele stap; is de bereidheid voelen naar een gezond, natuurlijk en evenwichtig leven.

De WakeUp retreat is speciaal geschikt voor diegenen die de uitdaging durven aan te gaan om in zeven dagen intensief te reinigen. Zij die de moed voelen om het eigen -natuurlijke- proces aan te gaan. Weer terug bij moeder natuur en in de juiste resonantie afstemmen, waar lichaam en geest worden uitgedaagd en gestimuleerd.

Contra-indicaties 

Als er sprake is van een crisis(gevoelige) situatie, zoals ernstige psychose, sterke suicidedrang of verslaving aan alcohol en/of drugs, dan kun je helaas niet meedoen, dit geldt tevens voor de psychiatrische indicaties borderline en schizofrenie. Medische indicaties zoals o.a. hart- en nierproblemen, hoge bloeddruk, onstabiele diabetes mellitus, maar ook zwangerschap en borstvoeding zijn eveneens contra-indicaties. Naast psychische of fysieke redenen, kan ook medicijngebruik een contra-indicatie zijn. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om voor deelname eerst de huisarts, behandelaar of apotheek te raadplegen.

Aanmelding WakeUp retreat
Voor de WakeUp geldt het volgende voor Gran Canaria, dit is exclusief vlucht en evt. verplichte PCR of antigeentest. Inclusief transfer van en naar het vliegveld of vanaf een van onze vaste ophaalpunten. Zowel in Nederland als Gran Canaria verblijf je in authentieke natuur accommodaties met zorg uitgezocht en geschikt voor de WakeUp retreat, die je met maximaal vier deelnemers deelt, Inclusief de prijs zijn de detox maaltijden, consumpties, workshops, verschillende meditaties, dagelijkse mindfulness, natuurrijke wandelingen en één sjamanistische ceremonie. Optioneel: extra sjamanistische ceremonie, hypnotherapie, breathwork, EMDR, wandel coaching en een slaap-/verblijfsplek met meer privacy. De kosten hiervan worden apart in rekening gebracht.
Beschrijf hier voedingswensen, allergieën of stel een andere vraag
TAAL / LANGUAGE